Ngesex dengan Twitter.

Author: TeLaGi /

Gua baru belajar main twitter setelah sekian lama mengendap.Ketagihan bertwitter...Suatu aktiviti yang sangat berkuasa mengatasi sex.
sex secara fizikal hanya bertahan mengikut minit manakala sex twitter bisa bertahan mengikut  hari.
Sex Twitter juga membuatkan Undi anda bukan lagi rahsia...

"Selamat melempiaskan horny mengundi"

Memurtadkan UMNO

Author: TeLaGi /

Gua tak tau lah hendak mendifinasikan samaada doa Nik Aziz itu menfatwakan UMNO murtad atau tidak sebab doa tersebut dia buat dalam bentuk kiasan.Kot mana pun kita kata,ayat tersebut boleh dikoner baringkan...
Dasar Syiah!
Teringat pasal Al Arqam dan Ayah Pin,telah diistiharkan sesat pun mereka tak pernah mendoakan kecelakan atas ulama ulama yang telah men"yesat"kan mereka.

WatTeFak!!

Mahal nya VCD cetak rompak Melayu.

Author: TeLaGi /

Ada seorang pedagang VCD offer gua cetakan terbaru film Melayu di pasar malam 3 hari sudah.
"Bang,gambar clear bang..ni memang kelakar bang..melambung lambung...cerita baru keluar wayang".
Gua tanya "bro..ada tak philm melayu yang kalau nak buat kelakar tak yah lari kengkang kengkang,jendul berlanggar jendul,garu kepala yang tak gatal,juling julingkan mata,lompat tekangkang kangkang,tampar tampar kepala,baring tetonggeng............?
Atas beberapa alasan yang munasabah inilah,maka gua tak beli sekeping pun sebab gua rasa RM5.00 tu masih lagi mahal untuk sekeping VCD cetakan sendiri film Melayu.
"sorry bro,gua tak minat nak beli lah......."
"tak per bang...Ehh bang,yang Jepun ada..nak?...RM20 jer."
"ADAAAA??..RM20 ? murahhh tu...serius ke?..(kaki gua dah mula mengepit teloq)

Lee Kuan Yew tenat?

Author: TeLaGi /

Tersebar cerita di JB ni tentang Lee Kuan Yew dikabarkan sedang sakit tenat dan ada cerita yang agak lagi sadis mencarut  mencanangkan LKY sudah out of history tetapi disenyapkan dari pengetahuan umum sementara waktu ini demi bursa saham Singapura.
Cerita bahawa LKY sedang berusaha buat appoinment dengan Malaikat Izrail Ini diperkuatkan lagi dengan hujah bahawa kelibat beliau tidak kelihatan sewaktu Singapore national day parade 3 hari lepas.
Jika ini terjadi,besar kemungkinan LKY tidak akan bermain untuk skuad Lion pada temasya Piala Suzuki nanti.
Saya secara peribadi mengharapkan semuga beliau berjaya membuat temu janji dengan Malaikat Izrail secepat mungkin demi kebaikan masa depan bolasepak Malaysia.
Selamat hari raya,maaf zahir dan bathin kepada sekapal,sekepol dan selebet Malaysia.




Lagi perangai Kerabat Diraja Johor

Author: TeLaGi /


Seorang Kerabat utama Diraja Johor telah menjual tanahnya di Selong,Johor (Berhampiran Senai) seluas 6 ekar kepada sebuah madrasah Tahfiz yang terletak bersebelahan tanah sebanyak RM1.2 juta walaupun telah ditawarkan sebanyak 2 juta oleh pihak lain.


Urusan penyerahan deposit telah dilakukan oleh pihak madrasah ketika mengadap kerabat utama ini minggu lalu setelah pihak pengurusan madrasah giat mencari dana selama 4 bulan dan beberapa orang usahawan melayu Islam telah menyambut takazah ini dan InsyAllah Jannah untuk mereka mereka ini.


Kerabat utama ini akan menyerahkan kembali sebahagian dari hasil jualan tanah kepada madrasah tersebut dan sebahagian besar yang lain kepada madrasah madrasah tahfiz yang terpilih di Johor tanpa mengambil sesen pun untuk keperluan peribadi baginda.


Kaedah penjualan cara ini telah diputuskan yang terbaik setelah mengambil kira beberapa kaedah lain.


Untuk makluman,kerabat utama diraja Johor ini sering mengundang para tahfiz dari madrasah ini untuk mengetuai sembahyang Terawih dan majlis majlis amal yang lain di istana baginda.


Mohon seluruh blogger yang berugama Islam agar mendoakan kerahmatan Allah kepada beliau terutama kepada Almarhum DYMM Sultan Iskandar dan kepada Raja Raja Melayu serta seluruhnya umat Islam amnya.
Semuga jihad baginda juga menjadi asbab Islam subur di Malaysia.InsyAllah


-AlFatehah-

Papan Tanda Amaran yang lucu

Author: TeLaGi /






Tahniah kepada Saiful Bahri!!

Author: TeLaGi /



Kepada DSAI:
Takziah Bro...Kali ini Lu sudah betul betul kena check mate...